Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Στο ίδιο έργο θεατές...Στο μεταίχμιο και πάλι η ΠΑΕ Καστοριά! Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της Mikriliga.com.


Η... ταλαιπωρία και η αγωνία των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων της Καστοριάς δεν έχουν τελειωμό φέτος, όπως φάνηκε ύστερα από τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν την Πέμπτη. Παρά τις εξαγγελίες του Απόστολου Τσιπίδη περί πληρωμών την Πέμπτη, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, με τον νέο μεγαλομέτοχο μάλιστα να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από την κατάσταση που αντιμετωπίζει στην ομάδα.


Μάταια περίμεναν να πραγματοποιηθούν πληρωμές την Πέμπτη οι παίκτες της Καστοριάς, καθώς έμειναν με άδεια χέρια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί προπόνηση, εξελίξεις που αν μη τι άλλο επαναφέρουν την αβεβαιότητα και την αγωνία στις τάξεις της ομάδας αλλά και των απλών φιλάθλων. Μάλιστα, οι πλέον απαισιόδοξοι λένε ότι ο Απόστολος Τσιπίδης εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τα ηνία του συλλόγου, μόλις λίγες μέρες αφού τα ανέλαβε!

Πλέον, η Παρασκευή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς άπαντες περιμένουν την
ενημέρωση από την πλευρά του μεγαλομετόχου για τις προθέσεις του, όπως και το αν θα
γίνουν πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γίνεται κατανοητό ότι αν ο Τσιπίδης όντως τα βροντήξει, τότε οι γουναράδες θα βρεθούν αυτόματα ένα βήμα πριν από την καταστροφή, καθώς αν δεν δώσουν το παρών στον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Βισαλτιακό, τότε αυτόματα θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα, έχοντας ήδη υποστεί δύο μηδενισμούς...


Πηγή: Mikriliga.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου