Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

''Βομβαρδισμός'' ανακοινώσεων από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ σχετικά με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.


Σωρεία απολογητικών ανακοινώσεων περιελάμβανε το σημερινό ''μενού'' των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με το ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Καστοριά, που κατ' ουσίαν έχει μετατραπεί σε σίριαλ μακροπρόθεσμης ισχύος χωρίς εντούτοις να διαφαίνονται στον ορίζοντα στοιχεία για διαλεύκανση της χαώδους κατάστασης. Διαβάστε αναλυτικά τις ακόλουθες ανακοινώσεις όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:


Τέλος ο Τσιπίδης από την Καστοριά. (09/12/2009)

Προφητική αποδείχτηκε τελικά η κοινή δήλωση των κ.κ. Βασίλη Χριστόπουλου και Γιώργου Ευθυμιάδη, όσον αφορά την παρουσία του κ. Τσιπίδη στα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα των "γουναράδων". Κι αυτό γιατί, ενώ οι δύο άνδρες είχαν φροντίσει να κάνουν κάποια πράγματα που τους είχε ζητήσει ο κ. Τσιπίδης και τον ενημέρωσαν σχετικά για αυτά, ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας παρέμεινε στα λόγια και δεν προχώρησε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του. Μάλιστα οι αρνητικές εξελίξεις έτρεξαν πολύ γρήγορα στην Καστοριά, αφού ο Απόστολος Τσιπίδης αποτελεί από σήμερα το μεσημέρι παρελθόν για την ακριτική ομάδα. Ο κ. Τσιπίδης πριν καλά καλά αρχίσει την ενασχόληση του με την ακριτική ομάδα γνωστοποίησε την απόφαση του να φύγει. Μάλιστα κοινοποίησε στον Βασίλη Χριστόπουλο τις προθέσεις του, με την αιτιολογία ότι η πίεση που αισθάνθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και της πόλης ήταν πολύ μεγάλη και ότι δεν μπορεί να την αντέξει και να δουλέψει όπως θέλει και γνωρίζει αυτός.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η ομάδα είναι κυριολεκτικά "επί ξύλου κρεμάμενη" με ορατό πλέον τον κίνδυνο της διάλυσης και του υποβιβασμού της ομάδας στην Δ΄ Εθνική. Εκτός κι αν συμβεί κάποιο θαύμα, πράγμα που φαντάζει απίθανο μέχρι στιγμής.



Κοινή δήλωση Βασίλη Χριστόπουλου και Γιώργου Ευθυμιάδη για τα δρώμενα στην Καστοριά. (09/12/2009)



Οι κ.κ. Βασίλης Χριστόπουλος και Γιώργος Ευθυμιάδης προέβησαν σε μία κοινή δήλωση για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα. Η κοινή αυτή δήλωση έχει ως εξής:

"Μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η προσπάθεια για τη μεταβίβαση της ομάδας στους Καστοριανούς επενδυτές (κ. Ανδρεόπουλος και συνεργάτες του) και με την προοπτική η ομάδα να μείνει στον αέρα για άλλη μία φορά με ορατό τον κίνδυνο της διάλυσης, η προοπτική της εμπλοκής του "επιχειρηματία" Τσιπίδη φαινόταν σαν η καλύτερη λύση. Με το ενδιαφέρον κάποιων κοινών γνωστών έγιναν οι επαφές και συζητήσεις, οι πληροφορίες και οι πρώτες εντυπώσεις από το περιβάλλον της αθλητικής Θεσσαλονίκης ήταν κάτι παραπάνω από θετικές, όμως η εξέλιξη των γεγονότων σύντομα μας γέμισε με αμφιβολίες και απογοήτευση. Τόσο για τις προθέσεις του κ. Τσιπίδη, όσο και για τις οικονομικές του δυνατότητες. Δυστυχώς, από ότι φαίνεται για άλλη μια φορά, ακόμη ένας άνθρωπος εμφανίστηκε για να πάρει πέντε λεπτά δημοσιότητας. Επειδή δεν μας δεσμεύει πλέον τίποτα από όλα αυτά τα οποία εξήγγειλε και δημοσιοποίησε, δηλώνουμε ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και σταματάμε να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με την κίνηση αυτή. Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής αποδεικνύει με την στάση του και με τις πράξεις του ότι δεν είναι ικανός να υλοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά η ομάδα θα βρεθεί στην χειρότερη θέση, πράγμα το οποίο μας προκαλεί μεγάλη στεναχώρια και την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους της Καστοριάς. Η πρόθεση μας δεν είχε κανένα ίχνος ιδιοτέλειας, παρά μόνο το ενδιαφέρον να βρεθεί υγιής λύση. Θα παραμείνουμε δίπλα στην Καστοριά και θα είμαστε κοντά σε οποιαδήποτε λύση κι αν βρεθεί για το καλό της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου