Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή της Καστοριάς στη Γ Εθνική.Σε διεθνές τουρνουά θα πάρει μέρος η ομάδα το δίημερο 3-4 Δεκεμβρίου!


Ύστερα από τη μεταβίβαση των μετοχών στον Απόστολο Τσιπίδη, αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Καραϊσκο, δρομολογούνται η μία μετά την άλλη οι εκκρεμότητες που υπήρχαν. Έτσι, στις προπονήσεις επέστρεψαν πλέον οι Ιγκόρ Μιρτσέτα και Αλεξάντερ Κοπούνοβιτς. Στόχος του μεγαλομετόχου των «γουναράδων» είναι να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει στο διάστημα αυτό των διαταραχών που μάστισαν την ομάδα, ενώ περαιτέρω ενίσχυση θα γίνει την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Σήμερα ο Καραϊσκος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, επίσης χθες πληρώθηκε από τη νέα διοίκηση το πρόστιμο για τον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται να γίνουν οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών, ώστε να αποκατασταθεί ξανά η ηρεμία και να προσηλωθούν όλοι στον στόχο της παραμονής.

Εν τω μεταξεί,στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναρτήθηκε πριν από λίγο η εξής ανακοίνωση:Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στην Καστοριά την Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Στο τουρνουά αυτό, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Καστοριάς, στα πλαίσια πολιτιστικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων, θα συμμετάσχουν η ΠΑΕ Καστοριά, η ομάδα του Σαντάνσκι και η σέρβικη Brzi Brod. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ιεροπηγής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου