Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Κι επίσημα Καραίσκος! Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από την Mikriliga.com σχετικά με τη συνέντευξη του κ. Τσιπίδη.


Νέος προπονητής της Καστοριάς είναι και με τη... βούλα ο Γιώργος Καραΐσκος, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το νέο "αφεντικό" της μακεδονικής ΠΑΕ, Απόστολος Τσιπίδης , ενώ κανονικά συνεχίζει στην ομάδα ως γυμναστής ο Πασχάλης Δημητρίου , προς πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της mikriliga.com . Διαβάστε τι είπε ο νέος μεγαλομέτοχος του καστοριανού συλλόγου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. (30/11/2009)

Τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών περί νέας εποχής στην Καστοριά ήρθε να "σβήσει" τη Δευτέρα το νέο αφεντικό της ιστορικής ομάδας, Απόστολος Τσιπίδης. Ο 37χρονος επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη αγοράσει τις μετοχές από τον Τάκη Δανιηλίδη , ενώ ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Γιώργου Καραΐσκου για το προπονητικό πόστο των "γουναράδων". Παράλληλα, ο Τσιπίδης ενημέρωσε για την ανάληψη καθηκόντων τεχνικού διευθυντή από τον Αποστόλη Λιβανό , αλλά και τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Πασχάλη Δημητρίου από τη... φυσική του θέση, το πόστο του γυμναστή.

Πέραν τούτων, ο Τσιπίδης παρέθεσε το πλάνο του για τα επόμενα χρόνια, βάζοντας πολύ
ψηλά τον πήχη για την ομάδα της Καστοριάς. Τον χειμώνα θα έχουμε ενίσχυση με στόχο να σωθεί η ομάδα για φέτος, ενώ το καλοκαίρι θα υπάρξουν νέες μεταγραφές, αυτή τη φορά για την άνοδο στη Β’ Εθνική, τόνισε, για να καταλήξει εμφατικά: Το 2012 θα βρει την Καστοριά στη Σούπερ Λίγκα! Παράλληλα, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε ότι από την Τρίτη θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές αναφορικά με τα συμβόλαιά τους, ενώ πρόσθεσε ότι πιθανότατα την ίδια μέρα θα προχωρήσει σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα, την Τρίτη ο Τσιπίδης θα έχει συνάντηση με τους δύο αρχηγούς των γουναράδων,
τους Νίκο Τζιώτζη και Νίκο Καλαφάτη.

Πηγή: Mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου