Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

''Ναυάγησε'' η περίπτωση του Ανδρεόπουλου, στο προσκήνιο ο Απόστολος Τσιπίδης!Δυσπιστία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών παρά τις τελευταίες εξελίξεις.


Αναπάντεςχες και πέρα για πέρα απρόσμενες εξελίξεις δρομολογήθηκαν στην Καστοριά, όπου σημειώθηκε πλήρης ανατροπή σκηνικού στο διοικητικό ζήτημα του συλλόγου.Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε στην Καστοριά. Ο Απόστολος Τσιπίδης είναι από σήμερα το βράδυ το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Καστοριά. Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον φερόμενο Καστοριανό επενδυτή Θωμά Ανδρεόπουλο, ο κ. Δανιηλίδης δέχτηκε την πρόταση του κ. Τσιπίδη και χωρίς δισταγμό προχώρησε σε μία κίνηση - ματ, συμφωνώντας σε όλα με τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία για την μεταβίβαση των μετοχών της ακριτικής ομάδας. Στο άκουσμα του ονόματος του κ. Τσιπίδη επικράτησε χαμός στην Θεσσαλονίκη, γιατί καθίσταται "ηλίου φαεινότερο" ότι αυτόματα με την παρουσία του η Καστοριανή ΠΑΕ ισχυροποιείται στον διοικητικό τομέα σε μέγιστο βαθμό.

Ο Απόστολος Τσιπίδης δεν είναι καθόλου άγνωστος στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας, αφού είναι ο βασικός χρηματοδότης και ο πρόεδρος της ομάδας του ΤΑΚ Ηρακλής, της οποίας φέτος η πορεία είναι εκπληκτική, ενώ παράλληλα κατέχει και το 35% των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ερυθρού Αστέρα. Ο κ. Τσιπίδης γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1973 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Princeze of Napoli της Ιταλίας με πτυχίο Manager Business Administration (Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων). Σήμερα, μετά από μία μεγάλη πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, είναι ιδιοκτήτης Εταιρείας Καλλυντικών και Αρωμάτων στο Παρίσι της Γαλλίας, Εταιρείας τροφοδότησης καταστημάτων με είδη ένδυσης και Εταιρείας Εισαγωγών - Εξαγωγών με έδρα την πόλη της Νίσσα στην Σερβία και ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Βουλγαρία, τη Σερβία και τα Σκόπια. Είναι επίσης μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων EUROSULTING, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας και υποστηρίζεται από την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, που είναι η μεγαλύτερη στο χώρο της Ευρώπης. Τιμήθηκε από την Σερβική Δημοκρατία για την ενεργή συμμετοχή του κατά τη διάρκεια του πολέμου Σερβίας - Βοσνίας. Λόγω των διευρυμένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του ομιλεί τη Σερβική, Ρουμανική, Ρωσική, Αγγλική, Βουλγαρική και τη Σκοπιανή γλώσσα, ενώ γνωρίζει Ιταλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καστοριά πιθανότατα να επισκεφτεί την αποστολή της ομάδας στην Άμφισσα, ενώ από την Δευτέρα αναμένεται να μεταβεί στην Καστοριά με τους συνεργάτες του για να διευθετηθούν άμεσα όλα τα θέματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την ομάδα.''


Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας Mikriliga.com παρά τις ραγδαίες εξελίξεις της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσιάζονται δύσπιστοι -και με το δίκιο τους:''Έχουμε χορτάσει από λόγια.Κάθε βδομάδα όλο και κάποιος ενδιαφέρεται ή αναλαμβάνει την Καστοριά, όμως στο τέλος μένουμε μόνοι μας να προπονούμαστε και να παίζουμε στο πρωτάθλημα , τονίζουν χαρακτηριστικά οι παίκτες της Καστοριάς, οι οποίοι στη συγκέντρωση του Σαββάτου στο γήπεδο περιμένουν να ενημερωθούν επίσημα από τον Τσιπίδη είτε από εκπρόσωπό του για τις εξελίξεις.

Ιδίως οι εκτός Καστοριάς ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν να πείθονται και απαιτούν
έμπρακτες εγγυήσεις ότι ο Απόστολος Τσιπίδης θα μπει όντως επικεφαλής της ΠΑΕ και
θα δώσει άμεσα οικονομικές λύσεις. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ορισμένοι παίκτες να μην
ταξιδέψουν στην Άμφισσα για το ματς με τον Φωκικό, αν πρώτα δεν λάβουν τις δεσμεύσεις
που επιθυμούν από την πλευρά Τσιπίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου